Savne

V prostorih za sprostitev si lahko privoščite:

TURŠKO SAVNO Z BARVNIM OKNOM in vonjavami sadnih eteričnih olj

TEMNO TURŠKO SAVNO z eteričnimi vonjavami zelišč

KLASIČNO FINSKO SAVNO ogreto na 90 stopinj Celzija ter dodanimi solnimi kamni, ki ozračje napolnijo z minerali in dodatno pripomorejo k blagodejnemu učinku na dihala

FINSKO SAVNO s 75 stopinjami in z dodanimi barvnimi žarnicami, ki v prostor prinašajo čarobnost ter nudijo izkušnjo kromoterapije

KOMBINIRANO FINSKO IN INFRA SAVNO v kateri združujemo toploto finske savne in terapevtske učinke infrardečega sevanja

 

Za dodatno udobje v prostoru savn pa izkoristite še:

SPROSTITVENI BAZEN, ki je namenjen počasnemu ohlajanju po savnanju in dodatni sprostitvi napetosti v mišicah. Sprostitveni bazen ima temperaturo 28 stopinj Celzija, zato ga brez strahu lahko izkoristite po uporabi katerekoli savne, vendar pa kljub temu v vodo vstopajte počasi. Pred uporabo bazena se obvezno oprhajte, po uporabi bazena pa se obrišite, da ne močite prostora za počitek.

 

SPREHAJALNI BAZEN s savskim prodom lahko uporabite za dodatno sprostitev stopal, ki s pomočjo refleksoterapije, ob hoji po naravnih kamnih, blagodejno vpliva na celotno telo.

 

 

POČIVALNI PROSTOR je namenjen počitku med in po savnanju. V prostoru z rastlinjem, se lahko ob mirni glasbi osvežite s sadjem, hladno vodo ali z izbrano ponudbo čajev, na vsakodnevne skrbi pa pozabite s prebiranjem različnih revij.

Prosimo, da se držite navodil za zdravo savnanje in spoštujete hišni red. S svojim vedenjem ne motite ostalih obiskovalcev savne. Savna je namenjena sprostitvi in počitku, zato tudi pri pogovorih ne bodite preglasni.