Plavalna šola Ščuka

Ponudbo plavalnih programov  že od leta 2005 združujemo pod imenom Plavalna šola ščuka. Različne plavalne tečaje za otroke od 5. do 15. leta dopolnjujemo s programi učenja in rekreacije za mladostnike in odrasle.

Osrednji del predstavljajo samostojni tečaji za otroke od 5. do 9. leta, ki jih dopolnjujemo z izpopolnjevalnimi tečaji za otroke plavalce od 9. leta dalje, začetnimi tečaji in vodeno rekreacijo za odrasle ter ob posebnih željah tudi z individualnimi učnimi urami.

Poleg organizacije lastnih plavalnih programov, skrbimo tudi za organizacijo in izpeljavo plavalnih tečajev za vrtce in osnovne šole, po dogovoru pa pripravimo tudi raznovrstne oblike vadbe za druge organizirane skupine (domove ali društva starejših, športa društva, rojstnodnevne animacije…)

Programi plavalne šole se organizirajo v bazenu zaprtem za ostale obiskovalce ali na rezerviranih plavalnih progah,  tako da je udeležencem omogočeno primerno okolje za nemoteno izvajanje izbranih programov.

Programe vodijo in izvajajo učitelji z ustreznimi diplomami in licencami, pa tudi z veliko voljo in veseljem do dela v športu ter z bogatimi izkušnjami pridobljenimi v raznovrstnih plavalnih in drugih tečajih.