Kako na tečaj?

Kako na tečaj:

  1. Na bazen prihajajte 5 – 10 minut pred začetkom plavanja, da bodo otroci pravočasno preoblečeni. Prosimo, da ne zamujate, ker s tem motite red celotne skupine.
  2. Kot obiskovalci bazena morate upoštevati kopališki red, kopališke znake in navodila kopališkega osebja. Prehod prek talne modre črte v obutvi ni dovoljen. Prav tako ni dovoljen vstop na bazensko ploščad.
  3. Otroku pomagajte, da se preobleče in vzame brisačo, nato pa ga predajte plavalnim učiteljem pri vratih bazena.
  4. Bunde in čevlje pustite pri klopeh in obešalnikih, ostala oblačila pa pospravite v torbe, torbe z oblačili pa nato odložite v omarice.
  5. Prvo uro vas prosimo, da ostanete v garderobi bazena in si skozi okna ogledate potek prve ure, med tem pa vas seznanimo s pravili plavalne šole ščuka in nadaljnjim potekom tečajev.
  6. Ob zaključku ure otroka pričakate v garderobi, kjer mu ponovno pomagate, da se preobleče in posuši lase. Ker je otrok veliko priporočamo, da s seboj prinašate svoj sušilnik las.

Opema:

Otroci za plavalni tečaj potrebujejo samo kopalke in brisačo. 
Natikači in kopalni plašči naj ostanejo doma.
Dolgi lasje naj bodo speti v čop. Kape niso obvezne, so pa zaželene, če otrok ne motijo preveč.
Plavalna očala so pri začetnih skupinah odveč, saj se morajo otroci navaditi tudi na gledanje pod vodo. Pri otrocih, ki se že učijo pravilne plavalne tehnike z izdihovanjem v vodo pa so očala priporočena.

Dodatne informacije

Razpored otrok po skupinah in sprotna obvestila so izobešena na informacijski tabli plavalne šole. Za informacije o sodelovanju in napredovanju vašega otroka se lahko obrnete na učitelja skupine, za splošne informacije o plavalni šoli in ob morebitnih težavah pa se obrnite na vodjo plavalne šole.

Več informacij:
041 307 507