Rezervacije

Organizirane skupine (šole, vrtci, društva,…) lahko rezervirajo termin in zakupijo celoten bazeni v času od ponedeljka do petka med 8.00 in 15.30 uro, razen v času praznikov in šolskih počitnic.

NAČIN REZERVACIJE IN CENIK

Zasedenost bazena za tekoče šolsko leto si lahko ogledate v povezavah ob koncu strani.

Bazen je mogoče rezervirati po vnaprej določenih urah (45 minut), brez premora med skupinami ali s 45 minutnim premorom. Uporaba bazena se zaračuna po času rezervacije, upošteva se dejansko število prisotnih varovancev.

Želene termine za rezervacijo nam sporočite na naslov elektronske pošte info@bazen-logatec.si. Če so termini še prosti, se rezervacijo vpiše v seznam, v potrditev pa pošlje še pogodba o uporabi bazena. Za enodnevne programe se pogodbe ne podpisuje. Izpolnjeno pogodbo vam pošljemo v dveh izvodih, en podpisan izvod te pogodbe pa nam potem vrnete. Vse že potrjene rezervacije so v seznamu rezervacij zapisane s krepko pisavo.

Odpoved potrjene rezervacije je mogoča najmanj 1 mesec pred določenim datumom. V primeru odpovedi termina v krajšem času, si pridržujemo pravico do izstavitve računa.

Prosimo, da ob rezervaciji navedete razred in okvirno število otrok ter nam sporočite, če želite posredovanje naših plavalnih učiteljev ali reševalca iz vode.

Za morebitno uporabo prostora za malico se je potrebno dogovoriti ob rezervaciji bazena. Prostor za malico je izven kopališča. Malico med urami plavanja odsvetujemo.

Pri skupinah nad 20 učencev velja rezervacija za celoten bazen. Manjše skupine si lahko ob velikem povpraševanju po terminih bazen tudi delijo.

REZERVACIJE 2023/2024

REZERVACIJE 2024/2025


Dodatne informacije: 041 307 507