Kako na tečaj?

Preglejte ponudbo naših programov in izberite program, ki vam ustreza.

Otroke od 4. do 8. leta ne glede na plavalno znanje vpisujete v začetne in osnovne tečaje, ki potekajo istočasno in zajemajo različne plavalne razrede, od zbiranja poguma do učenja prvih plavalnih tehnik.

Otroke od 8. do 10. leta, glede na plavalno znanje, lahko vpišete v osnovne plavalne tečaje, kjer se bodo naučili treh plavalnih tehnik. Če imajo plavalnega predznanja dovolj (preizkus) se lahko vpišejo tudi v nadaljevalne tečaje.

Otroke plavalce od 10. leta dalje po predhodnem preizkusu vpisujemo v nadaljevalne tečaje, slabe plavalce ali neplavalcem pa nudimo ugodne individualne tečaje ali prilagojene skupine.

Ob morebitnih vprašanjih nas pokličite ali pošljite elektronsko sporočilo.

 1. Pred začetkom tečaja se je potrebno na tečaj prijaviti preko spletne prijave. Število prostih mest je omejeno. Za informacije pokličite na 041 307 507.
 2. Ko otroka pripeljete na bazen, nam pri recepciji zaupajte ime in priimek otroka, ki ste ga pripeljali, da ga lahko zapišemo v list za uvodno testiranje.
 3. Otroku pomagajte, da se preobleče in vzame brisačo, nato pa ga predajte plavalnim učiteljem pri vratih bazena. Prosimo, da upoštevate kopališke znake in preko talne modre črte ne hodite v obuvalih ter ne vstopate na bazensko ploščad.
 4. Prvo uro vas prosimo, da ostanete v garderobi bazena in si skozi okna ogledate potek prve ure, med tem pa vas seznanimo s pravili plavalne šole ščuka in nadaljnim potekom tečajev.
 5. Ob zaključku ure otroka pričakate v garderobi, kjer mu ponovno pomagate, da se preobleče in posuši lase. Ker je otrok veliko priporočamo, da s seboj prinašate svoj sušilnik las.

Več informacij:

041 307 507, Gregor

Spoštovani starši!

 1. Pred tečajem se dobro pogovorite z otrokom. Pripravite ga na samostojnost in na delo v novi skupini.
 2. Pred prvo uro tečaja opozorite učitelja ali vodjo plavalne šole na morebitne bolezni ali ostale posebnosti otroka.
 3. Na ure plavanja prihajajte dovolj zgodaj, da bodo otroci ob uri začetka preoblečeni in pripravljeni na vadbo. Prosimo, ne zamujajte, ker s tem motite red celotne skupine.
 4. Naloga staršev, ki otroka pripeljejo na plavalni tečaj je, da otroku pomagajo pri preoblačenju, nakar otroka predajo plavalnim učiteljem. Po končani vadbi starši otroka pričakajo v garderobi, kjer mu ponovno pomagajo pri preoblačenju in sušenju las.
 5. Kot obiskovalci bazena morate upoštevati košpališki red, kopališke znake in navodila kopališkega osebja. Prehod prek talne modre črte v obutvi ni dovoljen. Prav tako ni dovoljen vstop na bazensko ploščad.
 6. Prisotnost staršev med trajanjem tečaja pri otrocih od 4. leta dalje ni dovoljena, ker moteče vpliva na zbranost otroka in posledično na uspešnost celotne skupine. Starši so izjemoma lahko prisotni ob uvodni in zaključni uri tečaja. Prosimo vas, da se med tečajem ne zadržujete v garderobi.
 7. Po končani uri morajo otroci zapustiti bazen.

Dodatne informacije

Razpored otrok po skupinah in sprotna obvestila so izobešena na informacijski tabli plavalne šole. Za informacije o sodelovanju in napredovanju vašega otroka se lahko obrete na učitelja skupine, za splošne informacije o plavalni šoli in ob morebitnih težavah pa se obrnite na vodjo plavalne šole.