Kako na tečaj?

Po več kot 2 letih, se ponovno vračamo na istočasno število otrok kot smo jih vpisovali pred korono.
Takrat s tem nismo imeli težav, ker pa vemo, da smo se v tem času že malo odvadili “gneče”, vas prosimo, za strpnost in uporabo zaščitnih mask v garderobi bazena.

V sobotnih tečajih bo ob vsaki uri v bazenu 30 otrok, razporejenih v 5 jakostnih skupin.

Ob morebitnih vprašanjih nas pokličite ali pošljite elektronsko sporočilo.

Navodila za prijavo:

  1. Pred tečajem se dobro pogovorite z otrokom. Pripravite ga na samostojnost in na delo v novi skupini. Prisotnost staršev v bazenu med tečajem ni dovoljena.
  2. Pred začetkom tečaja se je potrebno na tečaj prijaviti preko spletne prijave. Število prostih mest je omejeno. Za informacije pokličite na 041 307 507.
  3. Ob prijavi obvezno opozorite na morebitne posebnosti in bolezni otroka.

Kako na tečaj:

  1. Na bazen prihajajte 10 minut pred začetkom plavanja, da bodo otroci pravočasno preoblečeni. Prosimo, da ne zamujate, , ker s tem motite red celotne skupine.
  2. Kot obiskovalci bazena morate upoštevati kopališki red, kopališke znake in navodila kopališkega osebja. Prehod prek talne modre črte v obutvi ni dovoljen. Prav tako ni dovoljen vstop na bazensko ploščad.
  3. Otroku pomagajte, da se preobleče in vzame brisačo, nato pa ga predajte plavalnim učiteljem pri vratih bazena.
  4. Bunde in čevlje pustite pri klopeh in obešalnikih, ostala oblačila pa pospravite v torbe, torbe z oblačili pa nato odložite v omarice.
  5. Prvo uro vas prosimo, da ostanete v garderobi bazena in si skozi okna ogledate potek prve ure, med tem pa vas seznanimo s pravili plavalne šole ščuka in nadaljnjim potekom tečajev.
  6. Ob zaključku ure otroka pričakate v garderobi, kjer mu ponovno pomagate, da se preobleče in posuši lase. Ker je otrok veliko priporočamo, da s seboj prinašate svoj sušilnik las.

Dodatne informacije

Razpored otrok po skupinah in sprotna obvestila so izobešena na informacijski tabli plavalne šole. Za informacije o sodelovanju in napredovanju vašega otroka se lahko obrnete na učitelja skupine, za splošne informacije o plavalni šoli in ob morebitnih težavah pa se obrnite na vodjo plavalne šole.

Več informacij:
041 307 507