Animacije

3 URNA – DVOJNA ZABAVA ZA ROJSTNI DAN

 

Rojstnodnevna animacija v bazenu je primerna za otroke od 6 leta dalje.

Lahko izbirate med velikostjo skupine do 8 ali do 14 otrok.

Dvojna nepozabna zabava za otroški rojstni dan je sestavljena iz prvega, mokrega dela, ki traja uro in pol, sušenja in preoblačenja, ter drugega, suhega dela z enourno likovno animacijo in pogostitvijo.

V bazenu otroci v vodi s prijatelji sodelujejo in na zabaven način spoznavajo kopališki red, se sproščeno igrajo in gradijo na samozavesti v vodi in osvajajo ali nadgrajujejo plavalne elemente.

Nekaj iger v vodi: (gusarji, iskanje zaklada, vodne štafete, potunkajmo se skupaj, poligoni, spuščanje po toboganu, igralni grad, vodni koš,…)

Suhi del predstavlja likovna ustvarjalnica – risalnica, kjer otroci samostojno ali skupinsko ustvarijo izdelke, ki jih lahko odnesejo domov ali pa podarijo slavljencu.

Program vodijo vaditelji plavanja, ki poskrbijo za vaše otroke od trenutka, ko jih pripeljete, do prevzema po koncu zabave. Za dodatno varnost pa poskrbi še reševalec iz vode.

Oprema, ki jo potrebujejo so kopalke in brisača. V primeru posebnosti otrok ali alergij  je potrebno na to opozoriti ob rezervaciji termina in animatorjem ob prihodu na bazen.

Zbor otrok je na hodniku pred vhodom v bazen ob dogovorjeni uri. Animatorji sprejmejo otroke, jih odpeljejo na kopališče, preoblečejo, animirajo, posušijo, oblečejo in pripravijo pogostitev.

V začetku animacije se naredi test poguma in plavalnega znanja, da se lahko izvede primerne igre, ki vključujejo vse otroke in se zagotovi še dodatna varnost z morebiti potrebnimi pripomočki.

DO 14 OTROK – 3 ure      160 eur s pogostitvijo

  • Predloga za vabilo na zabavo
  • 2 animatorja
  • 3 ure animacije
  • Pogostitev s hrano in pijačo (sok, slani in sladki prigrizki, 2 veliki pici iz lokalne picerije, pribor za postrežbo torte, ki jo po želji prinesete seboj) V primeru alergij pri hrani in pijači se dogovorimo za ustrezno pogostitev)
  • Slike iz zabave (ob soglasju, pošljemo preko elektronske pošte)

DO 8 OTROK – 2,5 ure      130 eur s pogostitvijo
(Zabava je nekoliko krajša, ker so otroci hitreje preoblečeni)

  • Predloga za vabilo na zabavo
  • 1 animator
  • 2,5 ure animacije
  • Pogostitev s hrano in pijačo (sok, slani in sladki prigrizki, 1 velika pica iz lokalne picerije, pribor za postrežbo torte, ki jo po želji prinesete seboj) V primeru alergij pri hrani in pijači se dogovorimo za ustrezno pogostitev)
  • Slike iz zabave (ob soglasju, pošljemo preko elektronske pošte)

Možni termini: sobota dopoldan ali popoldan po dogovoru, petek popoldan, nedelja ali torek po dogovoru

Več informacij in rezervacije:

Mateja: 040 883 308