Plavalna šola Ščuka

Ponudbo plavalnih programov  že več kot 15 let združujemo pod imenom Plavalna šola ščuka. Različne plavalne tečaje za otroke od 4. do 14. leta dopolnjujemo s programi učenja in rekreacije za odrasle.

Osrednji del predstavljajo samostojni tečaji za otroke od 4. leta, ki jih dopolnjujemo z izpopolnjevalnimi tečaji za otroke plavalce od 8. leta dalje, začetnimi tečaji in rekreacijo za odrasle ter individualnimi urami učenja plavanja.

Poleg organizacije lastnih plavalnih vadb skrbimo tudi za organizacijo in izpeljavo plavalnih tečajev v nekaterih vrtcih in osnovnih šolah, po dogovoru pa lahko pripravimo tudi raznovrstne oblike vadbe za druge organizirane skupine (domove ali društva starejših, športa društva, rojstnodnevne animacije …)

Programi plavalne šole se organizirajo v bazenu zaprtem za ostale obiskovalce ali na rezerviranih plavalnih progah tako, da je udeležencem tečajev omogočeno primerno okolje za nemoteno učenje plavanja in dovolj prostora za igro v vodi.

Programe vodijo in izvajajo vaditelji in učitelji z ustreznimi diplomami in licencami, pa tudi z veliko voljo in veseljem do dela z otroki in poučevanjem v športu ter bogatimi izkušnjami pridobljenimi v raznovrstnih plavalnih in drugih tečajih.