Masaže

Klasična švedska masaža je osnovna oblika masaže, pri kateri z različnimi masažnimi tehnikami vplivamo na mišice, tonus kože, živce, sklepe in obsklepne strukture ter povečamo obtok krvi in limfe. Klasična masaža odpravlja napetosti v vratu in ramenih ter na ta način zmanjšuje občutek stresa, bolečino v križu, primerna je po športni aktivnosti ali preprosto za izboljšanje splošnega počutja.

Aroma masaža je klasična masaža v objemu prijetnih vonjev, ki v telesu sprožijo harmonijo občutkov in popolno sprostitev. Na telo deluje celostno, sprosti mišice, izboljša elastičnost kože; predvsem pa se boste po koncu masaže počutili lahkotno in umirjeno. Aroma masaža je primerna za vsakogar in je lahko lepo darilo sebi ali drugim.

Masaža za nosečnice poleg sprostitve vpliva tudi na zmanjšanje težav, povezanih z nosečnostjo – zastajanje vode v nogah, izboljša elastičnost kože kar zmanjša možnost nastanka strij, bolečine v ramenih in križu, predvsem pa pomeni pomiritev in čas zase. Masaža se lahko izvaja na trebuhu ali na boku, z mandljevim oljem brez dodatkov, sicer pa se terapevt prilagaja nosečnici, da ji je v času masaže kar se da udobno in prijetno.

Rezervirajte svoj termin na 041 224 277 – Manca