Masaže

 

 

 

Maderoterapija  je masaža pri kateri se uporabljajo leseni valjčki.  Z izvajanjem enakomernih ritmičnih gibov se stimulira limfni sistem, da se povzroči se pospešeno izločanje – sproščanje toksinov. Masaža je prijetna in neboleča metode relaksacije in detoksikacije telesa.

Pozitivni učinki maderoterapije:

  • zmanjševanje celulita in odpravo maščob,
  • pospeševanje mikrocirkulacije in limfne cirkulacije,                              
  • razstrupljevanje in odprava toksinov iz telesa,
  • zmanjševanje oteklin,
  • preoblikovanje telesa, zmanjševanje obsega, oblikovanje in dvig zadnjice,
  • piling, tonifikacija kože za večjo čvrstost kože,
  • odpravljanje bolečin
  • deluje antistresno in sprošča telo

Limfna drenaža krepi imunski sistem, dviga energijo in vašemu telesu pomaga vzpostaviti pravilno ravnovesje. Upočasnjen limfni sistem pomeni tudi upočasnjen metabolizem. Če ima telo za pretok krvi črpalko-srce, je naš limfni sistem nima, zato si lahko pomagamo z masažo. Učinki so vidnimi na dolgi rok.

Limfa ima v našem telesu zelo pomembno vlogo. Deluje kot filter, ki nas varuje pred različnimi okužbami in boleznimi. Krvni sistem je reka našega organizma, limfni sistem je čistilna organizacija, ki oskrbuje in neguje to reko našega organizma.  Ko limfo poženemo, medcelični prostor postane bolj prehoden in snovi, potrebne za normalno delovanje in regeneracijo celic, lažje pridejo do cilja. Limfna drenaža pospeši tudi izločanje strupov in odpadnih snovi iz našega telesa.

Za pravilno delovanje limfnega sistema moramo poskrbeti tudi sami tako, da se redno gibamo in pijemo dovolj vode.

Limfna drenaža je odlična tudi pri bolečih mišicah, pri bolečinah v križu ter pri odpravljanju razdraženosti in utrujenosti, ki so posledica prenatrpanega urnika. Odpravlja revmatične težave, zmanjšuje otekline rok in nog, ki nastajajo zaradi nabiranja vode v telesu.

Za informacije in naročila pokličite,
Mateja: 040 883 308

ali pišite na mail
sooshka.body.vibe@gmail.com